top of page

UTHYRNING 

KORTTID
Lämpar sig bäst när man söker spel till t.ex. en mässa, något event eller firmafest. Hyran kan vara ett dygn, 1 vecka eller 1 månad. Vi sköter leveransen, installationen och hämtningen. Spelet/spelen kan ställas på Freeplay så att man kan spela obegränsat.
 

LÅNGTID
Detta är vad som är mest populärt hos våra kunder. Att långtidshyra innebär att ni hyr spelet/spelen på årsbasis. Vi sköter leveransen, installationen, fri service under hela hyresperioden. Vi erbjuder även byte av spel var fjärde månad. Så att det alltid används. Spelet/spelen kan ställas på Freeplay så att man kan spela obegränsat. Men det går även att ta betalt per spel om man vill ställa ut på restaurang, i en lobby eller liknande. Uppsägningstiden är 3 månader.

 

50/50
För dom företag som har en större yta att ställa upp flertalet spel på och dit allmänheten har tillgång. Kan vara Sportbar, Biljardhall, bowlinghall eller liknande. Vi sköter Leveransen, installationen, service och byten. Vi väljer ett lämpligt betalningsmedel. Finns mynt, sedlar, kortmaskin eller polletter. Vi delar sedan på nettointäkterna 50/50.

 

Är du intresserad av något av de ovanstående alternativen? Kontakta oss då för ett kostnadsförslag.

237404462_3781865421913349_3262261415251241756_n.jpeg

KONTAKTA OSS

Är ditt företag intresserad av att hyra spel? Hör av dig till oss på Adonbolagen så hjälper vi dig! 

Tack för ditt meddelande!

bottom of page